Qysh me trajtu reumën?

Përbërësit:

  • 1 litër raki rrushi
  • 100 gram lule të trumzës.

Në një litër raki rrushi shtohen 100 gram lule të trumzës.

Vendosen në një kavanoz qelqi dhe vendoset pastaj në vend të errët për 3 javë.

Pas 3 javësh kullohet rakia dhe përdoret për të masazhuar vendet e trupit ku ndieni dhimbje.

Qysh me përgaditë lëng natyral për humbje peshe?

Qysh me i humbë 4 kg për 6 ditë?