Qysh me i trajtu flokët e dëmtuar?

Maska prej veze ju ndihmon në përmirësimin e flokëve.

Nese keni flokë të dëmtuar nga dielli i nxehtë.

Ose me maja të dyfishta kjo është mundësia juaj më e mirë për të ndihmuar flokët tuaj.

Përzieni dy vezë të plota me dy lugë ujë.

Përdorni në flokë të lagura nëse e keni kokën e palarë do të ishte shumë dhe bëni si masazh për flokët.

Lëreni 10 – 15 minuta, lajeni me shampo të butë.

Do të ndjeni ndryshime të menjëherëshme tek flokët.

Do ju shkëlqejnë më shumë.

Këtë maskë duhet ta aplikoni dy herë në javë.

 

Qysh me i trajtu majet e djegura të flokëve?

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?