Qysh me shtu volumin e buzëve në mënyrë natyrale?

Kjo është receta për rritjen e buzëve në mënyrë natyrale:

  • vazelinë
    vaj kanellë
    buzëkuq

Merrni një kavanoz të vogël dhe vendosni një lugë vazeline në të.

Shtoni 2 – 5 pika vaj kanellë.

Sipas dëshirës mundeni ta përzini pak buzëkuq në masën e krijuar për ngjyrë.

Por në këtë recetë duhet të keni kujdes, sepse vaji i kanellës djegë shumë, prandaj në fillim përdorni më pak pika.

Dhe nëse doni që kjo këshillë të ketë efektin e saj lyeni buzët çdo natë para gjumit, dhe besoni do të zgjoheni me buzë të fryera.

 

Qysh me përgaditë maskë kundër shenjave në fytyrë?

Qysh me ditë sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?