Qysh me parandalu shpërndarjen e të dhënave nga Whatsapp-i në Facebook?

Më 25 gusht, Whatsapp njoftoi se do ndryshonte termat dhe kushtet e tij të privatësisë.

 

Në një post thoshte se do ndante me Facebook dhe përdoruesit e tij, numrat e telefonit dhe detaje rreth herës së fundit që kishin hyrë në Whatsapp.

logo-promo

Nëse jeni përdorues i Whatsapp, për të parandaluar shpërndarjen e këtyre të dhënave në llogarinë tuaj të Facebook-it  shkoni tek “Settings”, zgjidhni “Account”, “Share my account info” dhe shtypni “Don’t share”.

 

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?