Qysh me i shmangë gabimet në darkë?

Këtu keni 5 gabimet që duhen shmangur kur ne hamë darkë:

1. Mos e konsideroni atë si një vakt kryesor dhe të gatuani shumë.


2. Të vendosni enët me gjellë në tryezë.


3. Të shihni televizor gjatë kohës që hani.


4. Të dilni për darkë jashtë për të ngrënë.


5. Të hani ëmbëlsirë.

Qysh me i ditë përfitimet nga çaji jeshil?

Qysh me i ditë cilat janë ushqimet më të pasura me biotin?