Qysh me i shëru shenjat në fytyrë?

Mjalta është shumë efektive në largimin e shenjave, si dhe është më e sigurtë pasi që mund të aplikohet në gjithë fytyrën pa efekte anësore.

Kërkoni mjaltë organike dhe aplikoni në shenja një herë në ditë.

Shpërlani me ujë të vakët dhe shmangi prekjen e fytyrës.

shenjat-ne-fytyre-1

Qysh me apliku korrektorin në fytyrë në mënyrën e duhur?

Qysh me kriju deodorant natyral?