Qysh me i shëndrru flokët e mbyllura në bjonde?

1.Për të krijuar ngjyën e përkryer bjonde në nuanca ngjyrë argjendi ju nevojitet bllanzh apo zbardhues flokësh, hidrogjen dhe toner.

2.Përzieni zbardhuesin bazuar në instruksionet në zbardhuesin që keni blerë.

3.Aplikoni zbardhuesin në gjithë gjatësinë e flokut si dhe në rrënjë.

4.Lejoni zbardhuesin të veproj për aq kohë sa sygjerohet në udhëzimet e zbardhuesit.

5.Shpërlani flokët, largoni zbardhuesin dhe pastaj aplikoni tonerin.

Pasi të ketë qëndruar aq kohë sa duhet toneri, shpërlani dhe aplikoni sasi të madhe të zbutësit për flokë.

Qysh me i shëndrru flokët e mbyllura në bjonde?

Qysh me kriju toner për përmirësim të lëkurës?