Qysh me i ruajtë mesazhet e Gmail?

Opsionet Cut dhe Paste janë shumë të mira, por Google ofron edhe një opsion i cili mundëson ruajtjen e mesazheve të Gmail në formatin PDF në shërbimin Google Docs.

Ja si bëhet kjo:
1. Identifikohu në Gmail.

  1. Shkoni tek opsioni Settings.
  2. Klikoni në menynë Labs.
  3. Ecni poshtë më maus dhe klikoni Enable Create a Document.
  4. Shkoni në fund dhe klikoni Save Changes.
  5. Kur dëshironi të ruani një mesazh si dokument, klikoni në butonin More dhe zgjidhni opsionin Create a Document.
  6. Një faqe e re do hapet dhe ju do të jeni në Google Docs. Prej aty e keni lehtë të redaktoni, dhe eksportoni në formatin PDF ose në ndonjë format tjetër.

Kjo është e dobishme nëse ju pranoni mesazhe të rëndësishme dhe që ju duhen, mund ti ruani si dokumente dhe pastaj ti printoni.

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?