Qysh me rikthy historinë e fshirë të kërkimit?

Nga përzgjedhjet për ushqimet te pyetjet e çuditshme për shëndetin apo ndonjëherë edhe për dëshirat tuaja më sekrete, Google i ka parë të gjitha dhe i ka ruajtur ato të gjitha.

Prandaj të fshish historinë nga browseri të bën të ndihesh mirë, por nëse mendoni se keni fshirë çdo gjurmë, mendojeni edhe njëherë.

Google ruan një kopje të gjithçkaje që ju keni kërkuar, edhe ato që ju mendoni se i keni fshirë.

Nëse ju jeni gati që të përballeni me të vërtetën hapni history.google.com/history nga browseri që ju përdorni.

historia-kerkimit

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?