Qysh me përgaditë Smoothie me rrepë dhe kanellë?

Përbërësit:

  • 1 rrepë e kuqe e qeruar
  • 1 lugë e vogël kanellë
  • 1 trangull
  • Disa gjethe spinaq

Dhe si bazë për ta bërë më të lëngshme përdorni ujë.

Rrepa e kuqe thuhet se është në gjendje të përmirësojë shumicën e asaj që është prishur në organizëm.

smoothie-me-rrepe

Qysh me përgaditë smoothie të gjelbër?

Qysh me përgaditë smoothie me proteina?