Qysh me përgaditë smoothie me mango?

Përbërësit:

  • 1 mango
  • 1 banane
  • 300 ml lëng portokalli
  • Akull.

Copëtoni përbërësit dhe futni në blinder derisa të bashkohen të gjitha dhe të krijohet një masë mesatarisht të trashë.

Qysh me përgaditë koktej Hurry Slowly?

Qysh me përgaditë koktej Oreo Bomb?