Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Përbërësit:

  • 6 limonë
  • 500 ml ujë
  • 3 lugë mjaltë.

Ndahen limonët përgjysmë dhe vendosen në një tenxhere.

Shtohet uji dhe vendoset në zjarrë.

Lihet të vlojë për 3 minuta.

Largohet nga zjarri dhe lihet të ftohet për 10-15 minuta.

Pastaj largohen limonët dhe uji i mbetur vendoset në gota, në të cilat shtohet nga një lugë mjaltë.

Kjo pije rrit sistemin imunitar, largon toksinat nga trupi, parandalon ftohjen etj.

Qysh me përgaditë smoothie të gjelbër?

Qysh me përgaditë smoothie me proteina?