Qysh me përgaditë pije për lëkurë të pastër?

Përbërësit:

  • 3 karota
  • 1 trangull
  • 1 banane
  • 200 ml lëng portokalli.

smoothie-2

1.Qëroni karotat, trangullin dhe bananen.

Copëtoni ato në copa të vogla.

Vendosini në blinder duke shtuar lëngun e portokallit dhe përzieni derisa të bëhet masa e dëshiruar.

smoothie-1

Qysh me i trajtu majet e djegura të flokëve?

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?