Qysh me përgaditë maskë për zbutjen e flokut?

Përbërësit:

  • 5 lugë vaj kokosi
  • 5 lugë vaj ulliri
  • 1 e verdhë veze.

Kombinohen vajërat në një tigan dhe vendosen në zjarrë derisa të shkrihet vaji i ikokosit.

Pasi të ngrohen, vendoset e verdha e vezës dhe përzihen së bashku.

Aplikohet maska e përgaditur fillimisht në rrënjën e kokës dhe pastaj në gjatësinë e flokëve.

Preferohet që maska të lihet të veprojë 2 orë.

 

Qysh me përgaditë maskë kundër shenjave në fytyrë?

Qysh me ditë sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?