Qysh me përgaditë maskë për ushqim të flokëve?

Përbërësit:

  • 5 lugë vaj ulliri
  • 5 lugë vaj i farave të rrushit
  • 1 lugë uthull molle.

Në një enë kombinoni të gjithë përbërësit.

Maska e krijuar aplikohet në flokët të thata.

Masazhohen rrënjët për disa minuta.

Lejohet të veprojë maska dhe lahen flokët pas disa 2 orësh.

vaj-per-flok

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?