Qysh me përgaditë maskë për qetësimin e lëkurës së yndyrshme?

Përbërësit:

  • 1 e verdhë veze
  • 1 lugë mjaltë
  • 1 lugë vaj ulliri
  • 3 lugë tërshërë.

Kombinoni vezën, mjaltën, vajin e ullirit dhe tërshërën.

Aplikojeni në fytyrë për 15-20 minuta

Shpërlani me ujë të vakët dhe aplikoni kremë zbutëse.

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?