Qysh me përgaditë maskë për fytyrë të thatë?

Përbërësit:

  • ½ avokado
  • 2 lugë kos
  • 1 lugë mjaltë.

Avokado shtypet në formë kremi.

Shtohet pastaj kosi dhe mjalti.

Përzihet dhe aplikohet maska e përgaditur në fytyrë të pastër.

Lejohet të veprojë për 15 minuta dhe pastaj shpërlahet me ujë të vakët

Qysh me përgaditë maskë kundër shenjave në fytyrë?

Qysh me ditë sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?