Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me aspirin?

Përbërësit:

  • 3 tableta aspirin
  • 3 lugë lëng limoni.

Shkrihen aspirinat në lëngun e limonit, dhe përzieni mirë që të krijohet pastë.

Aplikohet në fytyrë të pastër.

Lejohet të qëndroj në fytyrë për 10 minuta dhe pastrohet me ujë të ftohtë.

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?