Qysh me përgaditë maskë për flokë të dëmtuara?

Përbërësit:

  • 2 të verdha veze
  • ½ avokado.

Shtypni avokadon në një enë.

Shtoni të verdhat e vezës dhe përzieni derisa të bëhet një masë e vetme.

Aplikoni në flokë të thata dhe lejoni maskën të veproj për 40 minuta para shpërlarjes.

avoka

Qysh me përgaditë maskë kundër shenjave në fytyrë?

Qysh me ditë sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?