Qysh me përgaditë maskë me patate për pastrimin e lëkurës?

Përbërësit:

  • Lëngu i 1 patateje
  • lëngi i ½ limoni.

Në blinder grihet patatja, nga e cila nxiret lëngu dhe vendoset në një enë.

Në enë shtohet gjithashtu lëngu i gjysmë limonit.

Përzihet maska e përgaditur dhe me anë të pambukut aplikohet në fytyrë duke masazhuar në lëvizje rrethore.

Lihet të veprojë për gjysmë ore dhe pastaj shpërlahet me ujë të vakët.

Qysh me i trajtu majet e djegura të flokëve?

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?