Qysh me përgaditë dezinfektues natyral?

Përbërësit:

  • 100 ml uthull të bardhë
  • 100 ml peroksid hidrogjeni 3%
  • vaj esencial.

1.Shtoni uthullën në një shishe me spërkatës.

Shtoni 5-10 pika të vajit esencial të dëshirës suaj.

Këto vajëra do të ndihmojnë të reduktojnë aromën e fortë të uthullës.

2.Peroksidi hidrogjenit nuk duhet ekspozuar në dritë.

Mbajeni në shishen e tij me ngjyrë të erët, dhe vendosni një kapak me spërkatës.

3.Për të dezinfektuar sipërfaqet e drurit, së pari pastroni ato me deterxhent adekuat.

Pastaj, spërkatni me uthull dhe lejoni të qëndrojë për 5 minuta.

Pastroni uthullën dhe spërkatni njësoj me peroksid hidrogjeni.

Pastroni me leckë të pastër, dhe nuk ka nevoj për shpërlarje.

Qysh me pastru shtëpinë shpejtë dhe në mënyrë efikase?

Qysh me rikthy butësinë e peshqirëve?