Qysh me përdorë Skype pa qenë i regjistruar?

Tashmë rruga drejt thjeshtësisë për Microsoft është përcaktuar: që nga sot mundësohet përdorimi i Skype pa patur nevojë të regjistroheni me një llogari të plotë.

Funksioni i ri është i disponueshëm vetëm për shfletuesit e internetit në faqen e Skype dhe për ta përdorur mjafton të fusni emrin tuaj, të krijoni një grup dhe të ftoni të paktën një person duke i dërguar një link unik aksesi për në bisedë.

Në një grup të vetëm mund të marrin pjesë deri në 300 vetë, e deri 25 vetë në telefonata me zë dhe video.

Përdorimi i Skype në këtë modalitet mund ta zgjasë maksimumi 24 orë për bisedë dhe nuk ka asnjë tipar të personalizuar standard, siç është përkthyesi dhe telefonatat me numrat fiks dhe celularë.

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?