Qysh me pastru skarën?

1.Largoni të gjithë hekurat nga skara.

2.Shpërlani skarën me ujë.

3.Në një enë kombinoni 3 lugë sodë bikarbone me 1 lugë ujë.

Me anë të një furce më masën e përgaditur fërkoni pjesën e brendshme të skarës.

Pastaj, shpërlani skarën përsëri.

4.Me sodën bikarbone të përzier me ujë fërkoni edhe hekurat e skarës me pjesën e fortë të sfungjerit.

Shpërlani me ujë.

5.Lejoni të thahen në ambient të jashtëm apo në temperaturë dhome

grill.

Qysh me pastru shtëpinë shpejtë dhe në mënyrë efikase?

Qysh me rikthy butësinë e peshqirëve?