Qysh me parandalu shfaqjen e pluhurit?

1.Filtrat për koncidicionimin e ajit me fije qelqi, ndikojnë në parandalimit e pluhurit.

2.Nëse jeni alergjik ndaj pluhurit të marimangave apo zgjoheni me frymëmarrje të vështirë, mbuloni jastekët dhe mbulosat me mbulojë anti alergjen.

3.Vendosni mbështetëse gome në secilën derë.

4.Gjërat metalike, prej druri si dhe plastike janë më të lehta për tu pastruar se sa perdet.

Pastroni perdet me leckë mikrofibër.

pluhuri

Qysh me kriju sapun të lëngshëm?

Qysh me përgaditë dezinfektues natyral?