qyshmetro-join-our-family

Qysh me vendos fotografi në Facebook direkt nga linku i fotografisë?

Për ta vendosur në Facebook një fotografi interesante që e keni parë diku në ndonjë faqe në internet, së pari duhet ta shkarkoni atë fotografi në kompjuter dhe më pas ta vendosni në timeline-in tuaj duke e ngarkuar nga kompjuteri.

Qysh me vendos fotografi në Facebook direkt nga linku i fotografisë

Në vazhdim do të mund të mësoni një metodë shumë të thjesht me të cilën mund të vendosni fotografi në Facebook, drejtpërdrejt nga linku i fotografisë.

Hapi 1:
Kopjoni linkun e fotografisë, p.sh.: http://i.imgur.com/EB8fr.png

Hapi 2:
Në Facebook klikoni Add Photo / Video , Upload Photo / Video:

Hapi 3:
Ne dritaren qe hapet per te ngarkuar fotografine nga kompjuteri, vendosni linkun e kopjuar dhe klikoni Open.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. v

    Ky na ishte ni zbulim epokal

  2. Menti

    wowo kte nuk e dishim -_-