qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Transferu Fajlla Ndermjet Pajisjeve Apple iOS dhe Android?

Ne platformat e mehershme per transferimin e fajllave ndermjet pajisjeve telefonike eshte perdorur teknologjia bluetooth, ndersa ne platformat e reja si iOS apo Android transferimi i fajllave behet me aplikacione qe perdorin teknologjine wireless.

Qysh Me Transferu Fajlla Ndermjet Pajisjeve Apple iOS dhe Android?

Aplikacioni Bump mund te shkarkohet falas nga AppStore, gjithashtu eshte falas edhe per Android.

Transferimi i fajllave me kete aplikacion eshte shume i thjeshte.  Hapeni aplikacionin Bump ne te dy pajisjet, dhe ‘goditini’ lehte pajisjet me njera tjetren. Pas kesaj do te ju shfaqet nje mesazh qe ju pyet se a deshironi te lidheni me pajisjen perkatese, dhe pasi te lidheni mund te filloni me transferimin e fajllave.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. RMA

    A mund qe aplikacionet e App Store te mund ti perdoresh edhe per HTC Android