qyshmetro-join-our-family

Qysh me Shti Vezën në Shishe?

Me kete truk mund te dukeni si nje magjistar, dhe shoket tuaj do te thone “wow, si e bere?”

  1. Merrni nje shishe te zbrazet qelqi.
  2. Merrni nje veze te zier.
  3. Qerojeni vezen (largojeni levoren)
  4. Ndizni 4 fije qibriti dhe vendosni brenda shishes.
  5. Vendosni vezen e qeruar mbi hapjen e shishes, dhe sigurohuni qe nga shishja nuk mund te del tymi i fijeve.
  6. Pritni 2-3 sekonda, dhe veza do te terhiqet brenda shishes.

VIDEO: Veza ne shishe


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>