qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Shkarku nje Video Prej YouTube ne Linux?

Kur shikoni video ne YouTube, ne folderin ku ruhen fajllat e perkohshem ‘temporary’ ruhet nje kopje e videos qe e keni shikuar.


Qe te shkarkoni videon, ju thjeshte duhet ta leni te mbushet deri ne fund.

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/01/dvtrdgp_1czx3qtg2_b.png
Video eshte shkarkuar ne momentin kur shiriti i videos mbushet i teri me ngjyre te kuqe.

Me pas duhet te shkoni te folderi Filesystem/tmp, dhe te gjeni fajllin i cili permban emrin ‘flash’ te formatit .flv

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/01/dvtrdgp_2gs9t8rhk_b.png
Kur ta gjeni videon, kopjojeni ate ne folderin qe doni ta keni te ruajtur.
Tani mund ta shikoni videon e shkarkuar:
http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/01/dvtrdgp_3g7wg57hs_b.png


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>