Qysh me shiku filma torrent online?

Një website i ri i quajtur Joker.org lejon përdoruesit të shikojnë filma online vetëm duket vendosur linkun e torrentit në faqe, dhe filmi fillon menjëherë.

Hapni një website ku mund të gjeni filma torrent, për shembull kat.ph dhe zgjedhni një film:shiko filma onlineTe butoni Download Torrent klikoni me tastin e djathtë dhe zgjedhni Copy link adress:torrent film online

 

Hapni faqen Joker.org dhe vendosni linkun e kopjuar:
linku i filmit online

Filmi fillon automatikisht:
filma online me titra

Shikim të këndshëm!

 

 

 

 • Qlirim

  Mue po ma qet me shkru 1 email adress shka duhet me ba

  • Mickoja

   E kane mbyll kete faqe, nuk eshte funksionale.

 • ardian

  edhe mu po ma qet po badihavan ja bona follow like share faqe ma pldh skam paaaaaaaaaa

Qysh me dëgju radio shqip në telefon?