Qysh me Rimbush internetin përmes SMS?

SMS top-up ju mundëson rimbushjen e internetit në çdo kohë, në mënyrë elektronike.

Si funksionon?
Dërgoni SMS në numrin 50222 nga VALA, IPKO apo ZMOBILE me emrin e kontratës së IPKO-s, shtypni tastin hapësirë (_) dhe shkruani INTERNET.

Për më shumë informacione, ju lutemi vizitoni degën më të afërt të bankës Raiffeisen, ose thirrni në Qendrën Kontaktuese: 038 222 222.
Screen Shot 2014-07-29 at 09.43.20 pm
Shënim:për të shfrytëzuar shërbimin SMS Top-up, ju duhet të aktivizoni shërbimin, të cilin e bëni shumë lehtë dhe shpejtë, në degën më të afërt të bankës Raiffeisen.

 • mrjeta

  Amundi mem ndimu

 • mrjeta

  Abon ni pytje si me ristartu telefonin apon. natelin

  • GeriIPKOFAN

   Pershendetje,
   Qfar telefoni ki?
   A don me ri-instalu prej fillimit? apo vetem me ristartu? 🙂

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?

Qysh me dëgju radio shqip në telefon?