Qysh me përgaditë maskë për të eleminuar rrudhat?

Përbërësit:
1.lëngu i 1  limoni
2.1 e bardhe veze

Përzihet mirë e bardha e vezës dhe i shtohet lëngu i limonit.

Aplikohet maska e përgaditur në lëkurë duke evituar zonën e syve.

Lihet të veprojë për 15 minuta dhe shpërlahet me ujë të vakët.

maske

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?