qyshmetro-join-our-family

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Ta dergoni veturen tuaj ne ndonje vend ku ata do te mund ta pastronin do te ju kushtoje para, keshtu qe pse nuk provoni qe me pak kohe dhe pak pune ta kryeni kete pune vete? Eshte nje pune shum e lehte.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Cka do te ju duhet: Do te ju duhet nje fshise elektrike, Disa peshqire pastruese, dhe ndonje pastrues xhamash.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Per pastrim: Filloni duke hequr te gjitha gjerat e panevojshem qe gjenden ne veturat tuaja, dhe hidhni ato ne mbeturina.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Hiqni jashte tepihet qe gjenden ne veture.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Filloni qe tepihet ti pastroni me fshise elektrike.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Pastaj filloni qe me peshqire pastruese te pastroni pjeset e brendshme te karigeve, nese mund ti hiqni do te ishte edhe me mire qe te pastronit dhe do ta kishit me lehte. Pastaj i vendosni prap ne makine.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Me ndonje pastrues filloni te pastroni xhamat, pjeset brenda dyerve dhe ne vendet ku ka pluhur.
Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Pasi ti pastroni te gjitha pjeset brenda makines, tani ju mund te filloni duke pastruar pjesen e jashtme te makines.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Tani nga pjesa e jashtme ju duhet te merni nje peshqir pastrues te ri jo te perdorur, per te eleminurat te gjitha papastertite dhe pluhurin qe gjendet aty.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

Filloni te vendosni te gjitha gjerat qe deshironi mbrenda ne makine pasi ta keni pastruar pjesen e brendshme te makines.

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

E Gjitha eshte Gati!  E keni perfunduar. Tani mund te jeni krenar per punen qe keni bere, vetura juaj do te duket sikur e re apo jo?

Qysh me Pastru Makinen tuaj ne Brendesi?

 


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>