Qysh me pastru fytyrën me pastë dhëmbësh?

1.Aplikoni një sasi paste dhëmbësh në një enë dhe shtoni pak ujë që të bëhet masë më e hollë.

fytyre 1

2.Aplikojeni në fytyrë duke masazhuar.

fytyre 2

3.Pastrojeni fytyrën me ujë të vakët dhe aplikoni kremë për zbutjen e fytyrës.

fytyre 3

Qysh me i ditë ushqimet që mbajnë lëkurën e pastër gjatë ftohtit?

Qysh me shtu volumin e buzëve në mënyrë natyrale?