Qysh me pastru furrën?

1.Largoni raftin në furrë dhe vendoseni në lavaman të mbushur me ujë të nxehtë dhe disa pika deterxhent të enëve.

furre 1

2.Përgaditni një tretësirë pastruese.

Marrim një shishe me spërkatës dhe shtojmë 4 lugë sodë bikarbone dhe e mbushim pjesën tjetër me ujë.

furre 2

3.Spërkatni të gjithë hapësirën brenda furrës, duke u fokusuar më shumë në pjesët të cilat ka më shumë njolla.

Young woman cleaning oven in the kitchen.

4.Lëreni tretësirën të veprojë për të paktën 1 orë.

furre 3

5.Largoni ndyrësirat me anën e fortë të sfungjerit të enëve.

furre5

6.Pastroni edhe një herë me leckë të lagur me uthull dhe ujë.

Qysh me pastru shtëpinë shpejtë dhe në mënyrë efikase?

Qysh me rikthy butësinë e peshqirëve?