qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Pase Nje Folder Online?

dropbox logo Dropbox është një shërbim falas që ju lejon ti fusni të gjitha fotot tuaja, dokumentet dhe video fajllat. Kjo do të thotë se çdo fajll që ruani për të Dropbox automatikisht do të jete ne te gjitha DropBox ne te gjitha kompjuterat tuaj, telefonat dhe madje edhe në faqen e internetit Dropbox.

Dropbox gjithashtu e bën të super të lehtë për të ndarë me të tjerët, nëse ju jeni një student ose profesionist, prind apo gjysh. Edhe në qoftë se ju aksidentalisht humbisni një Ndonje Dokument në laptop nuk ka nevoje per frikë! Ju mund të pushojnë duke e ditur se Dropbox gjithmonë ju ka ruajtur fajllat tuaj, dhe asnjë nga gjesendet tuaja nuk do të humbas.

Juve ju duhen 40 sekonda per tu regjistruar dhe per ta aktivizuar kete sherbim i cili posedon 2GB hapesire falas per te krijuar nje Llogari ne DropBox klikoni ketu: www.dropbox.com


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

  1. gjdo sen qe qes qetu a um ze ven ep PC ?

  2. wazza

    une po e marr po pom nxen ven en PC ky far hamami

  3. Anonimi

    A pe munesh me fitu bonus space ti 😛