Qysh me parandalu ç'rregullimin e gjumit?

1.Ushqehuni në mënyrë të shëndetshme dhe qëndroni të hidratuar.gjum 2

2.Rregulloni orarin e gjumit. Flini dhe zgjohuni në të njejtën kohë qdo ditë.

3.Mënjanoni të flini gjatë ditës.

gjum 1

4.Ndaloni apo zvogëloni sasinë e pirjes së duhanit, alkoolit dhe kafeinës.  gjum 3

5.Mos hani ushqime të rënda në darkë, pasi që ato mund të ju bëjnë të ndiheni keq dhe mund të ju largojnë gjumin.

Qysh me u liru nga stresi?

Qysh me i ditë faktorët që ndikojnë në peshën tuaj?