qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Ndryshu Ngjyren e Vijave Ndarese ne Excel?

Vijat ndarese te qelive ne Microsoft Excel jane me ngjyre te zeze. Ekziston mundesia qe ngjyra e vijave te ndryshohet sipas deshires.

Hapni Excelin dhe klikoni butonin Office, me pas zgjedhni menyne Excel Options

4

Zgjedhni Advanced

5

Gjeni opcionin “Display options for this worksheet”  klikoni “Show gridlines” dhe zgjedhni ngjyren qe deshironi

6

7


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>