qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Ndryshu Ikonen e Hard Diskut?

Ne kete teme do te tregojme se si te ndryshoni ikonen e hard diskut ose CD/DVD me nje ikone sipas deshires tuaj.Vendosni fajllin e ikones  (.ico) ne dikun te cilit deshironi te ja ndryshoni ikonen (shembull:  C:icon.ico)

Hapeni Notepadin dhe shkruani:

[autorun]
ICON=icon.ico

Ruajeni fajllin File->Save as.

Ruajeni fajllin ne direksionin e njejte sikurse ikonen (shembull: C:). Caktoni All Files ne menyne renese Save as type dhe emrin e fajllit vendoseni: autorun.inf me pas klikoni Save.

Ristartoni kompjuterin per te pare ndryshimin.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.