Qysh Me Marr Google Plus Invite?

https://i2.wp.com/boldperspective.com/wp-content/uploads/2011/07/need-google-plus-invite.png?resize=407%2C144

Nese doni me marr google plus invite atehere krejt cka duhet me bo ju osht me shku ne

facebook.com/qyshme me bo like

edhe me kerku ne temen perkatese nje ivite code (na tregoni email addresen) dhe ne ju dergojme nje invite code.

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?

Qysh me dëgju radio shqip në telefon?