qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Luftu Shtangimin në Stomak?


Keni ndjesi ankthi ose keni ngrënë gjellë të rënda? Lexojini këshillat tona dhe luftojeni shtangimin në bark.

Qysh Me Luftu Shtangimin në Stomak?1. Masazhojini me tre gishta pikat e vendosura në vijën vertikale që bashkon në mënyrë ideale “gojën e stomakut” me kërthizën. Kryeni këtë masazh për 5 minuta.

2. Me gishtin e madh stimuloji të gjitha pikat e vendosura në vijën që kalon nga jashtë fyellit të këmbës (kocka qendrore e këmbës): filloni nga gjuri dhe vazhdoni deri te kavilja. Vazhdoni kështu për 5 minuta. Dhe përsëriteni te këmba tjetër.

3. Përkuleni këmbën: në gju formohen dy groptha. Mbështeteni gishtin e madh në gropthën e jashtme dhe masazhojeni për 5 minuta, duke zbritur deri në gjysmën e këmbës. Përsëriteni në këmbën tjetër.

/Telegrafi/


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>