qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Nese perdorni Microsoft Outlook per kontaktimin me email, dhe deshironi ta lidhni accountin e Gmailit, atehere kete do ta mund ta beni shume lehte duke u bazuar ne artikullin tone.

 

Ne faqen http://mail.google.com kyquni ne accountin tuaj.

Te Settings, shkoni te pjesa Forwarding and POP/IMAP dhe beni enable POP for all mail dhe ruani ndryshimet.

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Hapeni programin Microsoft Outlook

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Klikoni Next dhe zgjedhni opcionin Yes

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Me pas klikoni File -> Info dhe zgjedhni Add Account

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Shkruani te dhenat tuaja dhe klikoni Next

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?

Qysh Me Lidhe Llogarine e Gmailit me Outlook 2010?


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>