qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kthy Nje Foto nga Bardh e Zi, me Ngjyra ne Photoshop! (Video)

Ne kete mesim do mesojme se si te punojme me Mask dhe se si ti japim ngjyra nje fotoje bardh e zi. Rezultati eshte si me poshte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nga: http://www.katrology.com


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.