qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kriju Syze 3D?

Ne kete artikull do te ju tregoj se si te krijoni syze per filma 3D.

E gjitha qka ju duhet eshte plastika e tejdukshme, e cila gjendet ne kutine e CD-se dhe dy markera me ngjyre te kuqe dhe te kalter.

Plastiken e tejdukshme ngjyroseni me markera. Tek syri i majte ngjyroseni me ngjyre te kuqe, ndersa tek syri i djathte me ngjyre te kalter. Vendosini ne sy dhe shikoni filma 3D gjithe diten.

Shenim: Ju duhet te keni Televizor 3D.

 

//Falenderojme lexuesin f.ly-ur per kontributin me kete teme.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>