qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kriju nje Tabele Mireseardhese ne Faqen Tuaj te Facebookut?

Faqet e Facebookut jane nje nder menyrat me te mira per te fituar trafik. Te krijoni faqe ne facebook eshte shume e lehte dhe merr shume pak kohe per te krijuar nje faqe. Tabelat mireseardhese ne faqen e Facebookut jo vetem qe do te ju ndihmoje qe njerezve ti pelqeje me shume faqja por gjithashtu do te ju ndihmoje se ata mund ti ftojne shoket e tyre shume lehte ne faqe.

Qysh Me Kriju nje Tabele Mireseardhese ne Faqen Tuaj te Facebookut?
E para nga te gjitha ju duhet te vendosni numrin e telefonit tuaj ne Facebook qe ta verifikoni llogarine tuaj mire. Pasi qe ta verifikoni ju duhet te shkoni ne “Create New App” (kete mund ta gjeni ne anen e majte) dhe vendosni cfaredo emri qe juve do te ju pershtatet, pastaj klikoni “Continue” si ne foto.

Qysh Me Kriju nje Tabele Mireseardhese ne Faqen Tuaj te Facebookut?
Shkruajeni Kodin Captcha qe do te ju shfaqet dhe klikoni submit.

Qysh Me Kriju nje Tabele Mireseardhese ne Faqen Tuaj te Facebookut?
Pasi qe te regjistroni kete aplikacion, shkoni posht dhe gjejeni “Page Tab” aty ju duhet ti vendosni detajet e faqes suaj te Facebookut qe te regjistrohet faqja mireseardhese. Shkruani te dhenat dhe klikoni tek save changes si ne foto.

Qysh Me Kriju nje Tabele Mireseardhese ne Faqen Tuaj te Facebookut?
Tani shkoni tek “View App Profile” ku mund te gjeni “Related Links” Dhe pastaj klikoni “Add to My Page” keshtu qe ju do te vendosni cila foto do t’i shfaqet vizitoreve ne fillim kur te hyjne ne faqen tuaj te facebookut.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. Fita

    Ku gjendet qekjo Create New App ??