qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kriju Nje SubDomain permes Cpanel?

Subdomain eshte domain i grades se trete qe perdoret per organizimin me te mire te web faqeve duke vendosur permbajtjen e web faqes ne nje URL tjeter. Ne pergjithesi subdomain eshte ngjajshem me domain, por qe subdomaini eshte gjithmone i lidhur me domainin primar.

Qysh Me Kriju Nje SubDomain permes Cpanel?

Domaini primar eshte http://domainijuaj.com , per shembull http://qysh.me

Subdomaini eshte http://subdomaini.domainijuaj.com , per shembull http://pyet.qysh.me

Per te krijuar nje subdomain, kyquni ne panelin tuaj dhe klikoni ne linkun “SubDomains”

Qysh Me Kriju Nje SubDomain permes Cpanel?

Shkruani subdomainin sipas deshires dhe zgjedhni domainin primar. Klikoni Create per te perfunduar.

Qysh Me Kriju Nje SubDomain permes Cpanel?


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>