qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kriju një Audio CD?

Per krijimin e nje Audio CD, ne kompjuterin tuaj duhet te keni CD/DVD Recorder, si dhe softuer perkates qe ju mundeson incizimin e te dhenave ne CD/DVD.

Shkarkoni Ashampoo Burning Studio nga ketu, dhe instaloni programin.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSt_YiFhuSZHPYzgz3lkZqClcYQ13PkkKDW55bKVmqIw4PPZbPA

Pas instalimit, hapeni programin dhe zgjedhni opcionin Burn or Rip Music > Create an Audio CD

Me pas klikoni butonin Add, dhe zgjedhni kenget qe deshironi ti permbaje Audio CD e krijuar.

Keni kujdes qe te mos tejkaloni hapesiren e lejuar per incizim. Nje CD ka hapesire 700MB (80 min). Klikoni Next per te vazhduar.

Vendosni CD, dhe kur ju shfaqet nje i gjelber, klikoni Write.

Kur perfundon procedura e incizimit, CD-ROM-i do te hapet automatikisht.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

  1. ilir krasniqi

    Nuk funksionon NE VEND TE SHENJES √ me del X :S

  2. Kladjo

    Me Falni Por kam nje hall sepse saher dua te fus ne cd dic nuk bene cd e zbrazet nuk hapet i bej burn te gjitha por asgje me ndihmoni ju lutem !!!