qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Konvertu Ni Prezantim te PowerPointit ne Video?

Nese keni krijuarj nje prezantin me PowerPoint, dhe deshironi ta ndani me shoket por ata nuk e kane te instaluar programin PowerPoint, atehere ju mund ta konvertoni kete prezantim ne video, dhe ta dergoni me pas si video.

 

Hapeni prezantimin, dhe klikoni File

sshot-2010-09-04-[04-34-09]

Zgjedhni opcionin Save & Send

sshot-2010-09-04-[04-35-10]

Te File Types zgjedhni Create Video

sshot-2010-09-04-[04-35-46]

sshot-2010-09-04-[12-41-25]

Caktoni lokacionin ku doni ta ruani videon dhe klikoni save

sshot-2010-09-04-[15-03-28]

Ne pjesen e poshtme do te shfaqet nje progress bar me ngjyre te gjelber qe tregon kur perfundon ruajtja e videos

sshot-2010-09-04-[04-24-44]

sshot-2010-09-04-[12-47-18]


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. Qendresa

    Pershendetje.Qysh me vendos muzike tek psh 10 sllajde tek Power Point ,flm shume