qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kontrollu se a Mund PC-ja juaj te Perballoj Lojerat e Caktuara?

Nese ju pelqen ndonje loje dhe nuk e dini se a e perballon PC-ja qe keni lojen e deshiruar, apo te dini se cfare performanca hardverike kerkon loja atehere ju mbetet qe te hapni nje nga shfletuesit si psh, Google Chrome dhe te siguroheni qe e keni te instaluar aplikacionin apo programin JAVA.

1. Hyni ne kete adrese www.systemrequirementslab.com

2. Zgjedheni lojen te cilen deshironi te kontrolloni se a pershtatet per PC tuaj.

3. Shtypeni tastin Can you run it?

4. Rezultati i lojes per kerkesat Minimale dhe te Rekomanduara.

 

//Falenderojme lexuesin tone Labinot Z. Berisha per kontributin me kete teme.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

 1. Alban

  shum nice baby

 2. arber

  thanks

 3. biq e madhe

  phaaaa pun e madhe – 😛

 4. rambo

  tem e mire e qellume phaaaa 😛

 5. Cim raki

  lorem ipsum dolores 😛