qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?

Nese jeni perdorues i Windows Home Server, dhe doni te dini se si ti qaseni te dhenave ne server nepermjet rrjetit nga nje
kompjuter me sistemin operativ Ubuntu atehere ky artikull do te ju ndihmoje.

Ne desktopin tuaj ne Ubuntu, ne menyne kryesore Places zgjedhni opcionin Network:

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Ne dritaren e hapur zgjedhni emrin e serverit tuaj ne rrjet:

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Nese nuk eshte ne liste, shkoni tek Windows Network Workgroup dhe aty do ta gjeni
Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?

Shkruani username dhe passwordin e serverit dhe klikoni Connect:
Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?

Tani do te keni qasje ne te gjitha fajllat e serverit:
Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Te degjoni muzike:

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Te lexoni dokumente:

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Te shikoni video:

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Poashtu mund te kerkoni neper server:

Qysh Me Ju Qase Windows Home Serverit nga nje Kompjuter me Ubuntu ne Rrjet?
Nese doni ti ruani fajllat ne Ubuntu, thjesht bartni ato ne folderin perkatez duke e mbajtur mausin e shtypur.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>