qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Ju Qase Historise se Shfletimit ne Google Chrome?

Qasja ne historine e shfletimit ne Google Chrome behet duke shkuar ne menyne kryesore ‘Tools Meny” dhe me pas te ‘History Page’.
Poashtu mund te perdorni shortcut duke shtypur pernjehere tastet ‘Ctrl + H’.


http://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/01/historybutton01.png?resize=461%2C365

Per ata qe deshirojne ti qasen dritares se historise se shfletimit ne Google Chrome vetem me nje klikim, atehere ekziston nje
shtese per Google Chrome e cila mundeson kete.

Shkoni te faqja: https://chrome.google.com/webstore/detail/fofpnhmbgmmeaialapfddhbhfongoinh
Klikoni butonin Add to Chrome, dhe me pas klikoni Install:

http://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/01/historybutton02.png?resize=461%2C365
Pas instalimit do te ju shfaqet nje mesazh qe tregon se toolbari eshte instaluar:

http://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/01/historybutton03.png?resize=448%2C356

http://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/01/historybutton04.png?w=640
Tani vetem duhet te klikoni ne ikonen e shfaqur ne toolbar dhe do te ju shfaqet dritarja e historise se shfletimit:

http://i1.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2010/01/historybutton05.png?w=640


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.